Second Chance Mode

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KLEDING INBRENG EN VERKOOP
Per 01-07-2015, versie 1.2015

Om u een optimale service te kunnen verlenen vinden wij het belangrijk dat er met betrekking tot de inname en verkoop van de door u aangeboden artikelen goede, duidelijke afspraken zijn. Door veranderende omstandigheden kan het nodig zijn deze regels aan te passen. Indien hiervan sprake is, zullen wij dat duidelijk melden.
Bij inname van kleding en/of andere artikelen gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

1. AANBIEDEN VAN KLEDING OP AFSPRAAK
1.1. Inbreng  kleding alleen op afspraak en binnen de openingstijden.
1.2. Wij nemen alleen kleding in welke schoon, geheel compleet en eigentijds van de betere merken . Vintage, dus echt oude nog in zeer goede staat verkerende kleding, vanaf de jaren 30 en later, is ook zeer welkom. Vraag om advies bij echte vintage.
1.3. De door u aangeboden kleding dient te zijn gewassen, gestoomd, zo nodig gestreken, vlekkeloos, zonder zichtbare stoppage compleet te zijn. Zoals alle knopen bijvoorbeeld en goede werkende ritssluitingen.
1.4. Ontdekken wij na de inname mottengaten dan zijn wij gerechtigd de kleding onmiddellijk te separeren in verband met bedrijfsrisico. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.1.5. U krijgt van ons een klantnummer en een wachtwoord. Hiermee kunt u, online en wanneer u het wenst, de verkoop van uw kleding volgen en controleren wat wij van u hebben ingenomen.

2. PRIJSBEPALING
2.1. Wij etaleren en bemiddelen in de verkoop van uw dameskleding en accessoires. Hiervoor berekenen wij een provisiebedrag van 55% over de verkoopprijs. U kleding blijft 2  maanden in de winkel hangen, daarna kunt u (in overleg) de items terughalen.
2.2. Wij bepalen, eventueel in overleg met u, de prijs van het artikel. Indien u een te hoge prijs voor kleding of artikel wenst, behouden wij ons het recht voor deze te weigeren.
2.3. Wij behouden ons het recht voor om de verkoopprijzen te verhogen.

3. VERKOOP
3.1. Uw tegoed is incasseerbaar na de retourdatum. Uw niet geïncasseerde tegoed vervalt na een gelimiteerde periode van 1 jaar.

4. RETOUREN
4.1. De retourdatum is 2 maanden na inbreng, deze staat vermeld op uw inbrenglijst.
4.2. Kleding welke niet binnen één maand na retourdatum is opgehaald wordt geacht dat u hiervan afstand heeft gedaan, waarna wij verder vervoer naar het goede doel regelen.

5. VERANTWOORDING
5.1. Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen. Uw kledinginbreng is op eigen risico. Zoekgeraakte of gestolen artikelen kunnen door ons niet worden vergoed, tenzij het een grove aantoonbare nalatigheid onzerzijds betreft.
5.2. De artikelen zijn niet verzekerd tegen brand- en waterschade.